Informatie


001-(2)
001-(2)
  Ons bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van kamer en tuinplanten. Wij kopen in direct bij kwekers en op verschillende veilingen in Holland en Duitsland. Daarna worden deze geladen en onder constante temperatuur vervoerd, om daarna bij u voor de deur te staan. Door onze ervaring in de plantenhandel bieden wij u elke week een visueel aantrekkelijk en wisselend aanbod aan.
 rudbeckia
rudbeckia
 

Door elke week u te bezoeken met onze verkoopwagen en u te voorzien van een aantrekkelijk aanbod kunt u natuurlijk ook uw wensen met ons overleggen, wij staan namelijk elke week bij u voor de deur. Heeft u intresse neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, zodat wij zo snel mogelijk ons assortiment kunnen tonen.
 pernettya
pernettya
 

Wij beschikken ook over een webshop met tuinplanten, daarin bieden wij een assortiment aan van meer dan 3000 verschillende planten tegen zeer scherpe prijzen. Voordeel van deze webshop is dat u planten bestelt die u op dat moment nodig heeft.
Door middel van eigen transport of transport door derden, worden ze in overleg met u zo snel mogelijk geleverd.
 sedum
sedum
 

Bij ons is niets onmogelijk, doordat wij een jong dynamisch bedrijf zijn met liefde voor de planten en openstaan voor u
wensen proberen wij een goede samenwerking te creëren en aan uw wensen te voldoen.